Go
New
Find
Notify
Tools
Reply
  
Tag 520 problems
 Login/Join
 
Member
posted
We have 2 Tag 520's and a few weeks ago they started to shut off while we were into a race. I put in new batteries and checked the power supply, which was putting out 12v dc. Can't figure out what the problem could be ?
Thanks
 
Posts: 14 | Location: Akron, Ohio | Registered: March 24, 2006Report This Post
Member
Picture of FKP
posted Hide Post
Seems odd that both would go down.

There have been some reports of the printers failing recently.

Does the timer still work and send out data to the PC or is it completely dead?

Normally, the only way to service these is to send them to Switzerland. They have a limited amount of parts for these and you may find that they cannot be repaired.

Time to budget for new timers.
 
Posts: 1472 | Location: Trexlertown, PA, USA | Registered: September 10, 2002Report This Post
Member
posted Hide Post
I sent an email to Gerry at Reliance and he thought it was radio interference that caused it. They work fine as long as we are using all of the ports . When they went down we were giving manual starts , so the start ports were not being used. Seems strange but I know the Tag are sensitive. They are getting old .
 
Posts: 14 | Location: Akron, Ohio | Registered: March 24, 2006Report This Post
Member
Picture of FKP
posted Hide Post
Well you could replicate that situation. An older 5 watt walkie talkie keyed next to a PC can reboot it. So perhaps that is a test you can do. The report was that both of them shut down so look for a global issue like that.
 
Posts: 1472 | Location: Trexlertown, PA, USA | Registered: September 10, 2002Report This Post
  Powered by Social Strata  
 


© 2000-2014 Phoenix Sports Technology. Administration by www.alphasports.tv